• darkblurbg
    zwemschool - zaterdagzwemschool - competitie
    recrea - volwassenen - start 2 swim - schoolzwemmen

KLEINE STAGE 2019

25 augustus - 31 augustus 2019

Provinciaal domein De Gavers

Geraardsbergen

Kleine stage

DATUM EN PLAATS

De ZOLA Kleine stage 2018 zal opnieuw plaatsvinden op het Provinciale Domein De Gavers te Geraardsbergen.

 

We logeren van zondag 25 augustus tot en met zaterdag 31 augustus 2019 in de Jeugdherberg ’t Schipken die in een rustige hoek ligt van het provinciaal domein, aan de oever van de Dender.  't Schipken is een authentieke 17de eeuwse hoeve die volledig verbouwd werd tot een gezellige en comfortabele jeugdherberg.

We gaan elke dag 1,5 uur zwemmen in het nabijgelegen Gaversbad.  

Daarnaast organiseren we dagelijks tal van verschillende (sport)activiteiten.

We zorgen voor een onvergetelijke week onder de begeleiding van een sterke ploeg lesgevers en animatoren, volwassenen en jongeren.

INSCHRIJVINGEN

Er kunnen maximaal 30 kinderen deelnemen aan de kleine stage. Vanaf de niveaugroep vissen en geboortejaar 2010, op voorwaarde dat ze zich zelfstandig kunnen omkleden, kunnen inschrijven. Maximale leeftijd is 12 jaar (geboortejaar 2006).

Alle inschrijvingen moeten ten laatste schriftelijk mét storting van het voorschot binnen zijn op 28 februari 2018.  De datum van betaling van het voorschot wordt aanzien als definitieve inschrijving. Deze datum wordt tevens gebruikt bij een teveel aan inschrijvingen.

Inschrijvingen moeten bevestigd worden aan: zwemschool.zola@gmail.com of sportsecretariaat.zola@gmail.com.

KOSTPRIJS

€ 350

Mogen wij u verzoeken om vóór 28 februari 2019 een voorschot van 100 € te betalen en vóór 31 mei 2018 het saldo te storten op rekening-nummer BE75 9796 2345 2751 (IBAN) - ARSPBE22 (BIC) met vermelding “Kleine stage 2017” + de naam van het kind.

De inschrijving is pas geldig bij een tijdige storting van het voorschot.

Voor alle kinderen onder de 12 jaar wordt een fiscaal attest afgeleverd en de meeste mutualiteiten geven een bijdrage voor deelname aan een sportkamp.

Als u nog bijkomende vragen heeft, stuur een mailtje naar zwemschool.zola@gmail.com.

 

Voor meer INFORMATIE

Provinciaal domein De Gavers

http://www.degavers.be/public/index.cfm

Jeugdherberg 't Schipken

http://www.degavers.be/public/verblijfsrecreatie/tschipken/index.cfm

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer